woensdag 15 februari 2012

Februari actie bij Car2Go Amsterdam


ELEKTRISCH EN FLEXIBEL AUTOGEBRUIK IN AMSTERDAM

Eindelijk kan het! Autorijden binnen Amsterdam zonder de hoge kosten van autobezit en het gedoe met parkeren. En met nauwelijks CO2-uitstoot.
Mede dankzij ‘Amsterdam elektrisch’ krijgt elektrisch rijden de komende jaren een flinke boost. Logisch want het is schoner, stiller en energiezuiniger.
Geen wonder dat Amsterdam de 1e stad in Europa is waar car2go 300 elektrische smarts inzet. Waar je nu 24/7 gebruik van kan maken.

CAR2GO: EENVOUDIG EN GEMAKKELIJK

Het uitgangspunt is simpel: elektrisch autogebruik in de stad zonder gedoe. Reserveren? Niet nodig. Een abonnement? Niet nodig. Auto terugbrengen naar een standplaats of waar je bent ingestapt? Niet nodig. Terugbrengen voor een bepaald tijdstip? Niet nodig.
Je stapt gewoon in waar je wilt en rijden maar. Bovendien parkeer je overal gratis.
car2go betekent flexibel autogebruik binnen het werkgebied. Je betaalt alleen voor het aantal minuten dat je de auto gebruikt. In het tarief is alles inbegrepen. Elektriciteit, parkeren, onderhoudskosten, verzekeringen en wegenbelasting.
Met een car2go verplaats je je snel en comfortabel. En draag je bij aan een betere leefbaarheid van onze stad. Wil je dit ook? Schrijf je even in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten