vrijdag 24 februari 2012

Duurzame Deal van het Weekend


Duurzame Deal van het weekend

Duurzame Deal van t weekend

Met de trein naar Plantastic in het Museon

Bezoek Plantastic, een vrolijke tentoonstelling in het Museon, waar veel te ontdekken valt over de magische wereld van planten.
Planten veroveren je hart in veertig interactieve opstellingen en twintig vitrines met prachtige collecties. In het Museon ontdek je de geheimen van de wonderlijke plantenwereld. Dwalend tussen uitvergrote bloemen kun je zien hoe planten in wisselwerking staan met mensen, dieren, insecten en elkaar. Deze tentoonstelling legt uit hoe vaak we planten gebruiken in ons dagelijks leven zonder dat te beseffen en waarom planten onmisbaar zijn voor het voortbestaan van de mens.
Je kunt genieten van prachtige collecties, versnelde filmbeelden van groeiende planten, lachen of je verbazen om youtube-filmpjes over planten met je QR app op je mobiele telefoon of je vastbijten in complexe actuele en maatschappelijke thema’s zoals biodiversiteit, hardhout en klimaatverandering.

Adres

Museon
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den haag

Inclusief:

NS e-ticket Dagretour 2e klas, Railrunner en entreebewijs voor Museon.
De tickets zijn te gebruiken in de periode 1 februari t/m 31 maart 2012. Kijk voor aanvullende voorwaarden onder het tabblad “voorwaarden”.

Exclusief:

De e-ticket Dagretour van NS is enkel geldig in treinen van NS, niet in treinen van Veolia, Arriva, Connexxion en Syntus. Vervoer vanaf het station tot de locatie van het uitje is niet inbegrepen. Kijk onder het kopje "Bereikbaarheid per OV" voor meer informatie en raadpleeg voorafgaand aan de reis ns.nl of ov9292.nl.

Openingstijden:

Van dinsdag tot en met zondag van 11.00 – 17.00 uur, tijdens schoolvakanties ook op maandag open.

Bereikbaarheid per OV:

Vanaf station Den Haag neem je stadsbus 24 richting Kijkduin, de rit duurt ongeveer 15 minuten. Je stapt uit bij Gemeente Museum/Museon. Je kunt ook met tram 17 (Richting Statenkwartier) rijden. Deze tram stopt ook bij Museon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten