maandag 30 juli 2012

Duurzame Kortingsdeal van Vandaag: Carbon Credtis CO2 Compensatie

Duurzame Aanbieding van de Dag: Carbon Credtis CO2 Compensatie

www.duurzaamvoorminder.nl

Duurzame Aanbieding van de Dag: Carbon Credtis CO2 Compensatie
  Aanbieding !
7,20 €
12,00 €
(prijs verlaagd met 40 %)
Zelf uw carbon footprint berekend? Een volgende stap is uw carbon footprint daadwerkelijk te compenseren!

Velen van u hebben misschien al eens een globale carbon footprint laten berekenen voor een vliegreis, het leven van u en uw gezin of uw organisatie. Met zo’n initiatief toont u aan dat u zich verantwoordelijk voelt voor uw ecologische voetafdruk en duurzaamheid.
Een volgende stap is die voetafdruk te compenseren!

Soil & More biedt de gelegenheid tot footprint compensatie met carbon credits die verkregen zijn uit composteringsprojecten in ontwikkelingslanden. Met de aankoop van carbon credits investeert u in duurzame voedselproductie, CO2-reductie en het verminderen van het water verbruik.  

De credits uit de composteringsprojecten worden gecertificeerd door  TÜV, een door de Verenigde Naties geaccrediteerde partij. De verkregen biologische compost helpt kleine en middelgrote boeren en agrarische coöperaties bij het herstellen en verbeteren van hun landbouwgronden waardoor een hogere opbrengst en lagere kosten gerealiseerd kunnen worden.  Hiervan profiteren de lokale gemeenschappen.

De Credits worden normaal aangeboden tegen € 12,00 per stuk. Neem de volgende stap en profiteer vandaag van deze aanbieding voor korting op de credits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten