maandag 2 juli 2012

Duurzame Aanbieding van Vandaag: Solar buitendouche

Solar powerdeal van de Dag(verlopen): Solar buitendouche

www.duurzaamvoorminder.nl

Solar powerdeal van de Dag: Solar buitendouche
  Aanbieding !
79,89 €
137,75 €
(prijs verlaagd met 42 %)
Geniet van het comfort en gemak van het afspoelen buiten met de Solar Sunny douche met behulp van zonne energie. Voorzien van een verstelbare en afneembare douchekop. Perfect accessoire voor elke zwembad, terras of patio!

• De Sunny douche gebruikt de energie van de zonnestralen om warm water te produceren ecologisch en zonder gebruik van elektriciteit. De zonne-douches maken het gemakkelijk en betaalbaar af te spoelen met water verwarmd tot een aangename 30 º C voor en na het zwemmen.

Net zoals een zonnepaneel, wordt de boiler in de basis van de douche aangesloten op de waterleiding of regenton en fungeert als een kas om het water te verhitten tot meer dan 60 º C. Zonlicht dringt door het doorzichtige deksel en opgesloten zonnestraling verwarmt het water via de interne collectie buis. De Sunny douche produceert warm water al na twee uur blootstelling aan zonlicht.


• De douchekop sprayt op maximaal 9 psi. Het drukregelventiel bij de onderkant van de toestel bepaalt veiligheid voor kleine kinderen. U kunt de temperatuur van het water gemakkelijk regelen door te draaien aan de knop op de douchepaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten