maandag 16 juli 2012

Duurzame Deal van de Dag: Zijden dekbed

Duurzame Deal van de Dag: Zijden dekbed

www.duurzaamvoorminder.nl

Duurzame Deal van de Dag: Zijden dekbed
19,60 €
98,00 €
(prijs verlaagd met 80 %)
Zomerdekbed.
Tijk 100% perkal katoen, vulling 100% zijde, isolerend, vochtregulerend, lichtgewicht.
140x200 cm
Öko-Tex gecertificeerd, hypo-allergeen.

 Zijde is warmte regulerend: het past zich aan de omgevings-temperatuur aan. Het verwarmt als het koud is en verkoelt als het warm is! Zijde is n een goede isolator. In de winter blijft uw lichaamswarmte bij u, omdat met een zijden dekbed warmte niet snel verdwijnt. Dit is dezelfde reden waarom een zijden dekbed bij hitte, in de zomer bijvoorbeeld, verkoelt: Vanwege de slechte warmte gelijding, kan de hitte van de omgeving (de slaapkamer-temperatuur) uw lichaam niet goed bereiken. Zo blijft u koeler. Mede hierdoor hoeft een zijden dekbed niet zo dik te zijn.
  1. Zijde is hypo-allergeen: huisstofmijten leven niet in zijde. Zijde is als een woestijn voor hen en huisstofmijten hebben vocht nodig om te leven.
  2. Zijde trekt geen stof aan en is anti-statisch
  3. Een zijden dekbed voegt zich naar uw lichaam. Het valt soepel zacht om u heen zonder woelen
  4. Een zijden dekbed is lichtgewicht
  5. Zijde is vochtregulerend. Dit betekent dat zijde vocht van het lichaam af drijft. Velen, ook vrouwen in de overgang, ervaren veel verlichting bij hun transpiratieklachten door het slapen onder een zijden dekbed.
    Zijde neemt 30% meer vocht op dan bijvoorbeeld katoen.
  6. Slapen onder een zijden dekbed is puur genieten. Het geeft een heerlijke soort tedere warmte, die niet te vergelijken is met welk ander materiaal dan ook


Geen opmerkingen:

Een reactie posten