donderdag 15 maart 2012

Duurzame Deal van de Dag

Duurzame Deal van de Dag

www.duurzaamvoorminder.nl

Duurzame Deal van de Dag
Natuurmuseum Fryslân met de trein

Aanbieding Aanbieding !
18,00 €

Natuurmuseum Fryslan

Karbonades, daaraan denkt bijna iedereen als het over varkens gaat. Anderen zien varkens vooral als knuffelbeestjes met hun grappige stopcontactneus en vrolijke krulstaart. Maar varkens zijn zo veel meer dan vleeswaar of troeteldier. Ze zijn bijvoorbeeld heel slim, nieuwsgierig en leergierig.
Ze kunnen als de beste zeldzame truffels opsporen die diep verborgen groeien onder de grond en kunstjes aanleren voor een rol in de film. Maar ze zijn ook heel goed vet te mesten om daarna geslacht te worden en dat gebeurt op grote schaal.
Varkens zijn dieren die sinds mensenheugenis al samenleven met de mens. In de tentoonstelling ‘De BIG expo’, komen de verschillende manieren waarop mens en varken met elkaar omgaan aan bod. In de expositie nemen kleine biggetjes je mee op reis. Je bezoekt allerlei familieleden in het wild en op de boerderij, verre neven in het bos en voorouders van heel lang geleden. Maar je komt ook in de slagerij waar de meeste varkens terecht komen en of je daar naar binnen durft…

Natuurmuseum Fryslân
Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden


Inclusief:

NS e-ticket Dagretour 2e klas, Railrunner en entreebewijs voor Natuurmuseum Fryslân.
De tickets zijn te gebruiken  t/m 27 mei 2012.
xclusief:
De e-ticket Dagretour van NS is enkel geldig in treinen van NS, niet in treinen van Veolia, Arriva, Connexxion en Syntus.
Vervoer vanaf het station tot de locatie van het uitje is niet inbegrepen. Kijk onder het kopje "Bereikbaarheid per OV" voor meer informatie en raadpleeg voorafgaand aan de reis ns.nl of ov9292.nl.

Openingstijden:

Van dinsdag t/m zondag geopend van 11.00 – 17.00 uur.

Vanaf station Leeuwarden neem je bus 36 naar Bilgaard via de binnenstad.
Je stapt uit bij de halte Wissesdwinger, gaat rechts, eerste straat links en dan bent je op het Schoenmakersperk. Aan je linkerzijde zie je het Natuurmuseum Fryslân.
Je kunt vanaf station Leeuwarden ook lopen naar het museum, in ongeveer 10-15 minuten ben je er.
Voorwaarden:
De tickets zijn te gebruiken t/m 27 mei 2012
Actie geldt tegen inlevering van voucher aan de kassa
Maximaal 1 persoon per ticket
Niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen, Museumkaart of voor geld inwisselbaar
  • Deze aanbieding bevat een e-ticket Dagretour van NS, geldig op maandag t/m vrijdag na 9.00 uur, in het weekend de hele dag
  • Let op: de e-ticket Dagretour van NS is niet geldig in treinen van Arriva, Connexxion, Veolia en Syntus


Geen opmerkingen:

Een reactie posten