maandag 26 maart 2012

Duurzame Deal van de Dag: GaiaZOO met de trein

Duurzame Deal van de Dag

(verlopen)

www.duurzaamvoorminder.nl

Duurzame Deal van de Dag
GaiaZOO met de trein

Aanbieding Aanbieding !
28,00 €

In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld. Zo waan je je in Afrika, waar je oog in oog staat met ‘s werelds mooiste dieren zoals machtige gorilla’s, imposante neushoorns, statige giraffen en razendsnelle cheeta’s. In de regenwouden van Amazonia ontdek je allerlei soorten slingerende en klimmende apen; in het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken. Reis ook naar het hoge Noorden en ontmoet de bijzondere muskusossen, grappige veelvraten en elegante rendieren.
Nieuw in GaiaZOO zijn de langverwachte leeuwen, de kinderboerderij en de GaiArenA: de volledig nieuwe locatie voor de roofvogelpresentatie.
Deze Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept al driemaal op rij gekozen tot mooiste dierentuin van de Benelux en is in 2011 door ANWB verkozen tot Leukste Uitje van Limburg en tweede Leukste Uitje van Nederland.
GaiaZOO is zonder twijfel een onvergetelijk dagje uit voor jong én oud.

Adres

GaiaZOO
Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade

Inclusief:

NS e-ticket Dagretour 2e klas of Railrunner, entreebewijs voor GaiaZOO.
De tickets zijn te gebruiken in de periode t/m 30 april 2012. Kijk voor aanvullende voorwaarden onder het tabblad “voorwaarden”.

Exclusief:

De e-ticket Dagretour van NS is enkel geldig in treinen van NS, niet in treinen van Veolia, Arriva, Connexxion en Syntus. Vervoer vanaf het station tot de locatie van het uitje is niet inbegrepen. Kijk onder het kopje "Bereikbaarheid per OV" voor meer informatie en raadpleeg voorafgaand aan de reis ns.nl of ov9292.nl.

Openingstijden:

Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid per OV:

Vanaf station Heerlen neem je bus 28 richting Kerkrade en je stapt na 25 minuten uit bij halte Entree GaiaZOO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten