maandag 5 maart 2012

Duurzame Deal van de Dag

Duurzame Deal van de Dag

Duurzame Deal van de Dag

6x Kneipp douchegel 50% korting
9,00 €

(prijs verlaagd met 50 %)

Nu 6 Kneipp doucheproducten 75 ml tubes.
Geuren: amandelbloesem, bergamot, cypres, lavendel, rozemarijn, lemongrass.


Sebastian Kneipp heeft in de negentiende eeuw gezorgd voor een revolutie in de natuurgeneeskunde. Nadat hij zichzelf genezen had van een ernstige  - toen nog als ongeneeslijk beschouwde – tuberculose, door steeds kort te baden in de koude rivier de Donau, begon hij zich intensief bezig te houden met de gezondheidsbevorderende kracht van water en de genezende werking van specifieke planten.

Het uiteindelijke resultaat van zijn jarenlange studies en succesvolle praktische toepassingen is een visionaire levensvisie die altijd actueel zal blijven. Met het oog op de alsmaar toenemende belasting van ons milieu en de welvaartsziekten die samenhangen met stressfactoren, hebben mensen steeds meer behoefte aan effectieve geneeswijzen en actieve manieren om de gezondheid te bevorderen.

Voor Sebastian Kneipp hoorden daarbij ook regelmatig bewegen, gezonde voeding en zorgen voor een innerlijke balans. Hij is hiermee een pionier van de holistische benaderingswijze. De naam Kneipp staat voor de gedurende vele generaties opgebouwde vakkennis en ervaring op het gebied van geneeskrachtige planten en kruiden en farmaceutische producten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten