maandag 17 november 2014

Duurzame Deal van de Dag: Schaal van Teakhouten boomstronk

Duurzame Deal van 18 november 2014: Schaal van Teakhouten boomstronk

Bestel op www.duurzaamvoorminder.nl

  Aanbieding !
19,98 €
49,95 €
(prijs verlaagd met 60 %)
Van nature waterbestendig en vrijwel ongevoelig voor vocht, daardoor ook geschikt voor in badkamer of tuin. Deze milieuvriendelijke fair trade teak schaal is niet alleen decoratief, maar kent vele gebruiksmogelijkheden.
Afmetingen: L=40, W=40, H=10 cm.
Handgesneden uit één stronk duurzaam geteelde volwassen plantage teak. Elk stuk is dus uniek en individueel. 
Door samen te werken met een kleine, door één familie gerunde eerlijke handelsonderneming kunnen Balinese ambachtslieden hun unieke vaardigheden en opleiding gebruiken om in hun levensonderhoud te voorzien door het runnen van hun éénmansbedrijf voor een eerlijke, leefbaar loon.
 Om ​​de unieke kunst van de kleine ambachtslieden op Bali te bevorderen en hun marginalisering te bestrijden, werken non-profit organisaties rechtstreeks samen met de telersverenigingen van meer dan 1.000 mannen en vrouwen, en helpen hen om prijzen vast te stellen en hun werk te distribueren over de hele wereld. Daarnaast kunnen de ambachtslieden gebruik maken van een gratis ontwerpcentrum voor producenten, waaronder een bibliotheek, informatie over het gebruik van milieuvriendelijke, duurzame bronnen, overleg met productontwerpers en maandelijkse workshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten