maandag 10 november 2014

Duurzame Deal van de Dag: The beautiful planet DVD's

Duurzame Deal van 11 november 2014: The beautiful planet DVD's

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

 Aanbieding !
24,99 €
49,98 €
(prijs verlaagd met 50 %)
Laat je meevoeren in de 11-delige collectie van prachtige natuurdocumentaires, samengevoegd in de Beautiful Planet Collection .

Een verzameling van 11 DVD’s die elk een verschillende aspect van de natuur laten zien:
  1. Mountain Rivals
    Het is een unieke gebeurtenis dat zwarte arenden twee keer in een seizoen broeden. Hun habitat wordt verwoest door brand en ze kunnen hun ongebruikelijk grote familie maar met moeite voeden.
  2. Dolphins of the Shadowland
    De meeste tuimelaars zwerven door de warme, subtropische oceanen. Maar er is een groep die zich thuis voelt bij de koude fjorden in het zuidwesten van Nieuw-Zeeland.
  3. Biggest nose in Borneo
    is het verhaal van twee mannetjesapen op het eiland Borneo en hun ernstig bedreigde toekomst. We zijn getuige van hun individuele keuze hoe om te gaan met de invasie van hun habitat door de mens.
  4. The Monster of the Shallows
    Het Great Barrier Reef wordt bedreigd door het broeikaseffect, chemische verontreiniging en de opmars van de beruchte doornenkroon-zeester.
  5. Following the Sardine Run
    Ieder jaar trekken miljoenen sardines door de wateren van zuidelijk Afrika. De volgen de koele winterstromingen voor een reis van meer dan 1.000 kilometer.
  6. Abdi: Return to Africa
    Deze film bestrijkt een periode van vijf jaar waarin Abdi ontroerende en dramatische verhalen van luipaarden, leeuwen en olifanten in de Okavango op beeld heeft vast te leggen
  7. Turtle People
    Kolavipalam, een klein vissersdorpje langs de tropische kust van India, is een van de weinige plaatsen op aarde waar de met uitsterven bedreigde Olive Ridley schildpad haar eieren komt leggen.
  8. The crystal ocean
    Deze film is een fascinerend en verbluffend visueel portret van deze metamorfose in de meest extreme omgeving op aarde.
  9. Wild horses – return to China
    Een nieuw fokprogramma heeft tot de uitzetting van27 przewalskipaardenen in hun originele habitat geleid. Dit is het verhaal van hun eerste jaar na hun terugkeer in het wild.
  10. Pantanal (episode 1): Land of Water
    De uitgestrekte en altijd aan verandering onderhevig zijnde watergebieden van Brazilie reageren op de natte en droge seizoenen van de tropen door zich uit te zetten en in te krimpen als een kloppend hart.
  11. Pantanal (episode 2): Sea of Grass
    In het hart van Brazilie beantwoordt een uitgestrekte binnenzee middels eb en vloed aan de natte en droge seizoenen van de tropen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten