dinsdag 27 mei 2014

Duurzame Deal van de Dag: Sabon waardebon

Duurzame Deal van 28 mei 2014: Sabon waardebon

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

 Aanbieding !
10,00 €
20,00 €
(prijs verlaagd met 50 %)
Sabon maakt zeepproducten door middel van een speciale techniek, die al 70 jaar wordt gebruikt in Australie. Alle producten zijn gemaakt met mineralen uit de dode zee als basis en hebben daardoor een herstellend en verjongend effect. Sabon is maatschappelijk bewuste onderneming en houdt zoveel mogelijk rekening met het milieu. Ook zijn de producten van Sabon dierproefvrij.
Behalve dat deze producten op eerlijke en verantwoorde wijze zijn gemaakt, hebben ze ook nog eens allemaal hun eigen positieve eigenschappen. Zo heeft de glycerine zeep een overweldigende geur, terwijl de olijfzeep goed is voor uw huid en haar lekker zacht maakt. Alle zepen zijn handgemaakt, worden vers afgesneden en per ons verkocht.
Behalve het grote assortiment zepen, heeft Sabon ook een assortiment badproducten en lichaamsverzorgingsproducten. Hierin vindt u o.a. badzout, badschuim en bruisballen. Producten van Sabon zijn een ideale cadeau-tip voor iedereen die u eens op een speciale en originele manier wilt verrassen. Maar u mag natuurlijk ook uzelf er lekker mee verwennen!

De voucher heeft een waarde van 20 Euro
  • Voucher uitgeprint meenemen
  • Geldig in alle Sabon Stores in Amsterdam en Haarlem (5 vestigingen)
  • In één bezoek te besteden, niet geldig voor aankoop cadeaubon
  • Maximaal 1 voucher per persoon + 1 om cadeau te doen (max. 1 per bezoek)
  • Niet geldig i.c.m. overige acties

Geen opmerkingen:

Een reactie posten