maandag 12 mei 2014

Duurzame Deal van de Dag: 4,5 uur zeilen op het IJmeer met 2 personen

Duurzame Deal van 13 mei 2014: 4,5 uur zeilen op het IJmeer

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

Aanbieding !
60,00 €
120,00 €
(prijs verlaagd met 50 %)
Zeilen is een duurzame manier om je te verplaatsten over het water, het geeft een machtig gevoel om te kunnen varen op windenergie. Milieuvriendelijk transport, goedkoop en natuurlijk.
Aan boord van een luxe driemast zeilschip (een barketijn) gaat u met 2 personen een heerlijk ontspannen tocht over het IJ en het IJmeer maken. Ervaar het gevoel van vrijheid dat het authentieke zeilen geeft en ontdek de unieke sfeer van het IJ. Wilt u Amsterdam en omgeving eens van een hele ander kant ervaren? Dan is deze deal echt iets voor u.
Iedereen is uitgenodigd om te helpen bij het hijsen van de zeilen of een kijkje te nemen in de stuurhut. De schipper en maat vertellen u graag meer over het reilen en zeilen aan boord.  Wanneer het einde van de vaartocht in zicht komt, zet het schip weer koers richting de kade waar de bemanning afscheid van u neemt.
In- en ontschepinghaven zijn nog niet bekend, dit varrieert per tocht. De opstapplek is rondom het IJ, vijf dagen voor afvaart wordt de opstapplek bekend gemaakt, houd deze pagina daarom goed in de gaten.

De voucher is geldig op 25, 26 & 29 mei, 9 juni, 26 & 27 juli of 8 & 9 aug 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten