zondag 30 maart 2014

Duurzame Deal van de Dag: Wifi LED lampenset

Duurzame Deal van 31 maart 2014: Wifi LED lampenset

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

 Aanbieding !
99,99 €
199,98 €
(prijs verlaagd met 50 %)
  • Ga voor een energiezuinig dimbaar LED verlichtingssysteem dat langer dan 20 jaar mee gaat
  • Werkt op WiFi en ondersteunt Apple en Android systemen. U kunt het systeem besturen via de smartphone of gewoon met de bijgeleverde afstandsbediening
  • Automatische setup, zeer eenvoudige installatie
  • Keuze uit maar liefst 64 miljoen kleuren
  • Inclusief groepsbesturing, timer functie, alarm, wake-up en slaaplicht
  • Lichtstanden mogelijk
  • Levertijd: uw bestelling wordt uiterlijk 11 april a.s. verzonden

Meer informatie

Heeft u een felle witte lamp nodig voor het lezen of bent u juist in de stemming voor een romantisch zacht kleurtje tijdens het eten? Het maakt niet welke kleur het best bij de gelegenheid pas, met een keuze uit maar liefst 64 miljoen kleuren die u kunt dimmen en voluit aan kunt zetten raakt u nooit uitgekeken op uw verlichting!
Wake up light & Timer
Als u niet altijd rustig en met een goed humeur wakker wordt dan is deze verlichting ideaal. Zo kunt u de wake-up light gebruiken om comfortabel te ontwaken en hoeft u hiervoor alleen maar de tijd aan te geven waarop de lamp kan starten met de zonsopgang. Met de timerfunctie kunt u instellen wanneer lampen aan en uit moeten en dat is bijvoorbeeld ook handig voor als u een avond buiten de deur bent en u graag wilt dat het lijkt alsof u gewoon aanwezig bent.

Dimfunctie
Het eindeloos combineren van kleuren is mogelijk en om de lampen te dimmen. U kunt de lampen indelen in 4 groepen. Elke groep kan onafhankelijk van elkaar bestuurd worden. Het is zelfs mogelijk om hele groepen aan en uit laten gaan op diverse tijdstippen. Op die manier kunt u voor uw woonkamer, eetkamer of buitenlampen steeds weer een andere kleur selecteren.
Duurzaam & zuinig
Deze sets van 3 LED lampen vallen in de A+ categorie volgens het Europese energielabel en zijn daarmee enorm zuinig. En naast het feit dat u het verschil zult zien op uw energierekening, bespaart u bovendien op de aanschafprijs: de lampen gaan namelijk langer mee dan 20 jaar. Kortom, kies met uw smartphone of tablet in de hand de kleur die past bij uw gevoel of het moment en geniet in een handomdraai van de beste sfeerverlichting!
Hoe werkt het?
Iedereen die een smartphone of tablet heeft kan dankzij deze Plug and Play installatie vrijwel direct aan de slag. Voor de mensen die geen smartphone of tablet hebben, is de gratis bijgeleverde afstandsbediening voldoende.
Specificaties lampen
800 lumen
Werkt op WiFi
Ondersteunt iPhone, iPad en Android systemen
Automatische setup, geen lastige installatie
Keuze uit 64 miljoen kleuren
Inclusief groepsbesturing, timer functie, alarm, wake-up en slaaplicht
Dimbaar
Werkt tot 25 jaar lang
Energiezuinig

Geen opmerkingen:

Een reactie posten