maandag 31 maart 2014

Duurzame Deal van de Dag: Houten moestuinbak

Duurzame Deal van 1 april 2014: Houten moestuinbak

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

Aanbieding !
39,16 €
89,00 €
(prijs verlaagd met 56 %)
Of je nu op een flat woont of een grote tuin hebt.. iedereen kan nu een moestuin beheren! Bovendien wordt de moestuinbak ook nog eens gepersonaliseerd met een eigen naam.
Ons "eigen moestuin"-pakket bestaat uit de massief houten moestuinbak van 80x80x20 cm en wordt volledig gemonteerd geleverd. Ook krijg je maar liefst 20 verschillende soorten zaden (5 kruidenzaden, 10 groentezaden en 5 bloemenzaden), 20 naam stekers, een grondzeil zodat de moestuinbak ook op het terras of balkon kan en anti-onkruid worteldoek voor als je de moestuinbak direct in de tuin zet.

Dit product is een 100% Nederlands Product. Dus niet geproduceerd in China.
Dit pakket bestaat uit: 1) een moestuinbak met je eigen naam erop.  2) een zaaiprogramma om het hele jaar rond je moestuinbak vol te hebben. 3) 10 soorten groentezaden zoals spinazie, tuinkers, andijvie, stengelui, en radijsjes (Allemaal soorten die t/m de vroege herfst nog gezaaid kunnen worden) 4) 5 soorten keukenkruiden-zaadpads om zelf o.a. peterselie, basilicum en bieslook te kweken 5) 5 soorten bloemenzaad om zelf o.a. zonnebloemen, duizendschonen en vergeet-me-nietjes te kweken 6) 20 plantenstekers. en 7) gronddoek en worteldoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten