vrijdag 26 juli 2013

Duurzame Deal v/h Weekend: 2 dgn wadlopen Groningen 2 personen

Duurzame Deal van 27 en 28 juli 2013: 2 dagen wadlopen in Groningen 2 personen

Bestel vandaag op: http://www.duurzaamvoorminder.nl

Aanbieding !
98,00 €
Als je gaat wadlopen ga je door een ongekend weids landschap waar je afhankelijk bent van de natuurelementen. Zij bepalen op het wad het levensritme en daar moet je je op aanpassen. Daarom moet je, om te kunnen wadlopen, gezond zijn en over een behoorlijke conditie beschikken. De wandeling is 8 km en duurt zo'n drie uur. Tijdens de wandeling krijg je een volledig beeld van het wad: de kwelders, slikvelden, zandbanken, geulen, planten, vogels en er is een grote kans dat je zeehonden ziet. Wadlopen kan alleen doorgang vinden bij geschikte weersomstandigheden.
De deal is voor 2 personen en is inclusief glas prosecco als welkomstdrankje en inclusief dagelijks ontbijt. Aankomst t/m 25 augustus op elke dag van de week vanaf 14 uur in hotel Westerbroek, uitchecken tot 14 uur . Van der Valk Hotel Groningen Westerbroek ligt naast een prachtig natuurgebied, op vijf minuten rijden van de stad Groningen.
Hotel Westerbroek heeft in 2011 het 'Duurzame Hotels en Congreslocaties Groningen' convenant ondertekend en investeert sindsdien in duurzame bedrijfsvoering.
Aan- of afmelden mailinglist: unsubscribe from this list | update subscription preferences of  login op www.duurzaamvoorminder.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten