vrijdag 12 juli 2013

Duurzame Deal v/h Weekend: 2 Coffee2Go mokken

Duurzame Deal van 13 en 14 juli 2013: 2 Coffee2Go mokken

Bestel vandaag op: http://www.duurzaamvoorminder.nl

Aanbieding !
9,90 €
30,00 €
(prijs verlaagd met 67 %)
In de VS loopt iedereen op straat met een plastic beker koffie in de hand van een bekende barrista keten.
Met deze keramische ’Coffee2Go mokken’ kunt u zelf ook heel gemakkelijk een kop koffie meenemen voor onderweg. Door de dubbele wand en deksel blijft de koffie lekker lang warm.
U ontvangt 2 keramische mokken met deksel in zwart/wit.
Afmetingen 15 cm hoogte
Levertijd 5 tot 8 werkdagen

Keramiek is een materiaal met minimale milieubelastingen. De grondstof – klei – is een natuurlijk product, niet schaars, lokaal beschikbaar. De winning van Nederlandse rivierklei is verder positief voor het op diepte houden van de rivieren, wat belangrijk is bij het stijgen van het water ten gevolge van klimaatveranderingen. Ook tijdens het productieproces wordt er gedacht aan het milieu. Water voor het spoelen van de apparatuur wordt gereinigd en hergebruikt en restwarmte uit de ovens wordt ingezet bij het droogproces van de ongebakken producten. Verder is het eindproduct – keramiek – milieuvriendelijk op de volgende punten: het is onderhoudsvrij, geeft geen giftige stoffen af en is duurzaam/gaat lang mee. Ten slotte kunnen (afgekeurde) producten vermalen en weer vermengd worden door de nieuwe klei. 
Aan- of afmelden mailinglist: unsubscribe from this list | update subscription preferences of  login op www.duurzaamvoorminder.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten