donderdag 28 maart 2013

Duurzame Deal v/d Dag: Dagje Roofdierenopvang Hoenderdaell 2 personen

Duurzame Deal van 29 maart 2013: Dagje Roofdierenopvang Hoenderdaell 2 personen.


Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

  Aanbieding !
138,00 €
300,00 €
(prijs verlaagd met 54 %)
De dierenverblijven op Landgoed Hoenderdaell staan te midden van een prachtig uitgestrekt natuurgebied. Dobberende krokodillen, flanerende leeuwen, tijgers, honderden kleurrijke vogels, spelende ringstaartmaki’s, herten en nog veel meer dieren zijn er in het bos. Het kan zomaar zijn dat je pad wordt gekruist door een emoe, fazant of een van de andere vrij rondlopende bewoners van het dierenpark. De route leidt je door het bos, via uitgestrekte velden en langs het water.
Met deze voucher kun je met 2 personen tussen 9.00 uur en 20.00 uur ronddwalen op het prachtige landgoed en je laten verrassen door alle bijzondere dieren die er gehouden worden. Om 12.00 en 15.00 uur zijn de roofvogelshows. 
De dag begint met een introductie waarbij de gids een uitleg geeft over Stichting Leeuw die zich inzet voor de wereldwijde bescherming van bedreigde katachtigen. Loop vervolgens buiten onder begeleiding over het verzorgerspad en sta oog in oog met de verschillende grote katten van het park. Daarna volgt een kijkje in de binnenverblijven, in de operatiekamer en op de trainingsbaan. Daar mag je zelf één van de dieren voeren met behulp van een pincet die je door het gaas houdt. 
Voucher geldig t/m 31 oktober 2013 op basis van beschikbaarheid.

Aan- of afmelden mailinglist: unsubscribe from this list | update subscription preferences
of  login op www.duurzaamvoorminder.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten