donderdag 7 maart 2013

Duurzame Deal van de Dag: 2 nachten in Mongoolse tent 2 personen

 Duurzame Deal van 8 maart 2013: 2 nachten in Mongoolse tent 2 personen

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

  Aanbieding !
136,00 €
340,00 €
(prijs verlaagd met 60 %)
Romantisch vertoeven aan de oevers van de Maas in een Mongoolse Yurt
Bij aankomst vind u een welgevulde koelkast waar eventuele verfrissingen op u wachten  (excl). U kunt’s avonds genieten van een stoofpotje naar keuze of bij het kampvuur genieten van de goulasj.
De volgende dag ligt er vanaf 17.00 uur een elektrische sloep voor u klaar bij de tent Aan boord vindt u een comfortabel plekje op de achterbank of u kunt lekker relaxen op de rondzit voorin. Dan vaar je weg en glijdt door het water… heerlijk zo zonder geluid, stank of trillingen.
 Na een tochtje over het mooie recreatiegebied van De Gouden Ham wordt u rond 19.00 uur verwacht bij de steiger van Landgoed De Korenmolen.
Op landgoed De Korenmolen verwelkomen we u met een drankje en kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner. Laat u verassen door de combinatie van diverse verse streekproducten die de chef-kok voor u bereidt.
 Na afloop van het diner vaart u terug naar de Ger alwaar u kunt “uitbuiken” tijdens de tocht en de boot kunt afmeren bij de romantische Ger.
Inclusief: 2 overnachtingen in romantische Ger, 2 maal ontbijt, stoofpotje of goulasj naar keuze, boothuur, 3-gangen verrassingsdiner inclusief welkomstdrankje.

Aan- of afmelden mailinglist: unsubscribe from this list | update subscription preferences
of  login op www.duurzaamvoorminder.nl     

Geen opmerkingen:

Een reactie posten