dinsdag 27 november 2012

Duurzame Deal van de Dag: Dreamflyer ballonnen

Duurzame Deal van de Dag: Dreamflyer ballonnen

Bestel op www.duurzaamvoorminder.nl

  Aanbieding !
13,20 €
24,00 €
(prijs verlaagd met 45 %)
Met Oud & Nieuw vuurwerk afsteken? Niet erg milieuvriendelijk of bewust. De wensballon is  milieuvriendelijker, maar ook veel leuker!

De wensballon is een lampion die u met warme lucht vult m.b.v. de brander onderin. Als er eenmaal genoeg warme lucht in zit stijgt de wensballon langzaam op. Deze lampionnen worden al vele honderden jaren gebruikt in Zuidoost Azië.

Het oplaten van de wensballon is een ervaring die u niet meer zult vergeten. Het opstijgen van de lampion, het licht van het vuur dat langzaam wegzweeft en kleiner wordt is een fascinerend gezicht. Zo krijgt het gevoel van een wens doen voor jezelf, je geliefde, geboorte, feest of begrafenis een hele bijzondere vorm. Vooral op een heldere avond is het effect indrukwekkend, bij voorkeur met enkele wensballonnen die vlak na elkaar worden opgelaten, vandaar dit pakket van 3 stuks.

De wensballon is gemaakt van Japans rijstpapier, bamboe, tissue, paraffine en geïmpregneerd henneptouw. Op het strookje folie na zijn daarmee alle materialen biologisch afbreekbaar en vormen ze geen belasting voor het milieu. Ook aan recycling is gedacht; voor de paraffine van de brander worden restjes kaars uit de tempels verzameld en gebruikt.

In onze wensballon zit geen ijzerdraad verwerkt, dit is in Nederland niet toegstaan. De Dreamflyer voldoet aan alle regels om in Nederland gebruikt te mogen worden. De wensballon wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Lees deze aandachtig door.
Afmetingen: 50 x 100 cm.


Geef je op voor de mailinglijst op www.duurzaamvoorminder.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten