donderdag 29 november 2012

Biologische Deal van de Dag: Sheabutter massagekaarsen

Biologische Deal van de Dag: Sheabutter massagekaarsen

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl 

In prijs verlaagd !
22,38 €
27,98 €
(prijs verlaagd met 20 %)
Met deze massagekaarsen haal je een heerlijk geurende natuurlijk verzachtende massagekaars in huis. U ontvangt 2 verschillende geuren met keuze uit vanille, lavendel, white tea of granaatappel.

Zodra je de massagekaars aansteekt ontstaat een fantastische kwaliteit massageolie. Kom in de juiste stemming met een drieluik van licht, geur en een heerlijke lichamelijke sensuele massageolie. Pure verwennerij voor het lichaam en een genot voor de zintuigen!
De kaarsen zijn verpakt in een prachtig keramisch schenkkarafje met deksel. Na het aansteken verwarmt de kaarsvlam de shea boter die is verrijkt met de smaak en essentiële olie van granaatappel. De kaars steek je 10 minuten voor de massage aan en dan verandert deze in een rijke, sensuele massage-olie. Heerlijk om jezelf mee te verwennen en natuurlijk ook een prachtig kado om weg te geven!

Kaars bevat 99.5% natuurlijke ingrediënten (inclusief 50% van organische oorsprong) en is ECO gecertificeerd. Met echte Shea Butter (Karite) welke heerlijk geurig zacht is en helpt te ontspannen.


Geef je op voor de mailinglijst en ontvang dagelijks de Duurzame Deal per email www.duurzaamvoorminder.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten