maandag 6 augustus 2012

Eco Reistip van Vandaag: Husky safari voor 2 In Zeeland

Eco Reistip van Vandaag(verlopen): Husky safari voor 2 in Zeeland

www.duurzaamvoorminder.nl

Eco Reistip van Vandaag: Husky safari voor 2 In Zeeland

 Aanbieding !
102,60 €
228,00 €
(prijs verlaagd met 55 %)
Een husky tocht duurt 3 tot 4 uur. Eerst krijgt u een deskundige inleiding door een husky kenner, hoe een roedel samengesteld is, hoe de honden zich gedragen onder elkaar en vooral hoe zich gedragen ten opzichte van vreemde honden en wild. Nadien volgt een woordje uitleg over de trekstellen, hoe de honden ingespannen worden en hoe  een hondenslee of Dogcart wordt bestuurd.

Hierna vertrekt u op pad met een begeleidende gids. Onderweg krijgt u ruimschoots de tijd om van het panoramische landschap te genieten en eventueel enkele foto’s te nemen.

Afhankelijk van uw eigen conditie, de weersomstandigheden en de gekozen tocht worden u verschillende routes aangeboden. Na deze heuse tocht overnacht u in een authentieke tipi of in een B&B.

Het stalletje en de Tipi zijn verwarmd. Er is geen elektrisch licht maar wel de nodige kaars- en olielampverlichting. Er zijn voldoende donsdekens en warmwaterkruiken. Douche en toilet kan u gebruiken in het huis van de gidsen. Omringd door de wakende husky’s en warm toegedekt kunt u veilig wegdromen bij dovend kaarslicht…

’s Ochtends wordt u verwend met een uitgebreid ontbijt. Nadien krijgen de husky’s de nodige aandacht.

Wat heeft u nodig?
Sportieve kleding, stevige wandelschoenen en eventueel reservesokken.

De gidsen zorgen voor picknick en warme en/of koude dranken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten