donderdag 16 augustus 2012

Duurzame Reistip van de Dag: 7 daagse zeilcruise in Kroatie voor 2 personen

Duurzame Reistip van de Dag: 7 daagse zeilcruise in Kroatie voor 2 personen

www.duurzaamvoorminder.nl

Duurzame Reistip van de Dag: Zeilcruise in Kroatie voor 2 personen

Aanbieding
698,00 €
M/S Vila vertrekt op 29 september 2012 vanuit de haven van Rijeka

De MS Vila behoort, met haar lengte van 20 meter en acht hutten tot de kleinere zeilschepen en is hierdoor ideaal voor kleinere groepen of een familievakantie. "Groot genoeg om haar gasten de nodige comfort te bieden, maar ook klein genoeg om de mooiste baaien in te varen", zeggen de gasten van de Vila. kapitein Josko Kordic blijft met zijn schip in de geboorte regio de Kvarner Baai. Want hier kent de jonge kapitein alle kleine eilandjes, elk rif en elk baai. De MS Vila heeft in 2008 haar 40-jarig jubileum in de familie Kordic gevierd. Josko's geheime tip voor chartergroepen is het unieke gevangeneneiland Goli Otok tussen Krk en Rab - een kampvuur zorgt voor een ontspannen sfeer en bieden onvergetelijke momenten.

Algemene gegevens: lengte 20 m, gebouwd in 1930, gerenoveerd in 1980. 16 bedden in 8 hutten met wastafel en een kluisje.

Onderdek: 8 hutten met stapelbed. Airconditioning in de cabinegang.

Verder:

voor algemeen gebruik zijn er 3 douches/toilet. Zonnedek (70 m²), tafels met banken aan dek voor 12-16 personen en een salon voor 16 personen. Internet is aanwezig (Notebook met UMTS/HSDPA) zonder extra kosten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten