maandag 18 juni 2012

Duurzame Kortingsdeal van Vandaag: Met de trein naar het Tropenmuseum

Duurzame Aanbieding van de Dag

www.duurzaamvoorminder.nl

Duurzame Aanbieding van de Dag
  Aanbieding !
19,00 €

Tropenmuseum

In het Tropenmuseum vind je de mooiste verhalen en voorwerpen van over de hele wereld. Culturen komen tot leven door prachtige kunstwerken, bijzondere gebruiksvoorwerpen, foto’s, muziek en film in de vaste en tijdelijke tentoonstellingen.
De Dood Leeft.
De dood leeft in het Tropenmuseum. Elke dag sterven wereldwijd zo’n 155.000 mensen. De dood is onontkoombaar, een onvermijdelijk deel van het bestaan. In de tentoonstelling De Dood Leeft ontdek je hoe verschillend mensen wereldwijd met de dood omgaan. Je kunt je spiegelen aan andermans ervaringen met afscheid nemen, rouwen en herdenken.
Cultuur Couture II (te zien t/m 26 juni)
Fashion in het Tropenmuseum: modetalenten van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen tonen een selectie van hun wereldse creaties. Gastcuratoren Jedithja de Groot en Djinn Kwekkeboom tekenden voor de tentoonstelling. Ze presenteren couture van drie veelbelovende ontwerpers in opleiding: Manon Kündig, Tabitha Osler en Wali Mohammed Barrech. Hun ontwerpen hebben te maken met kostuums en verhalen uit de cultuur waar zij persoonlijk een relatie mee hebben.

Adres

Tropen Museum
Linnaeusstraat 2
1092 CK Amsterdam

Inclusief:

NS e-ticket Dagretour 2e klas, Railrunner en toegangsbewijs Tropenmuseum en het Tropen Magazine (zolang de voorraad strekt).
De tickets zijn te gebruiken van 1 t/m 31 juli 2012.

Exclusief:

De e-ticket Dagretour van NS is enkel geldig in treinen van NS, niet in treinen van Veolia, Arriva, Connexxion en Syntus.
Vervoer vanaf het station tot de locatie van het uitje is niet inbegrepen.tijden:
Van dinsdag tot en met zondag van 10.00 – 17.00 uur.

Bereikbaarheid per OV:

Vanaf station Amsterdam Centraal neem je tram 3, 7, 9 of 10 richting Amsterdam Oost, je stapt uit bij halte Linnaeusstraat.

  • De tickets zijn te gebruiken t/m 31 juli 2012
  • Actie geldt tegen inlevering van voucher aan de kassa
  • Maximaal 1 persoon per ticket
  • Niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen, Museumkaart of voor geld inwisselbaar
  • Deze aanbieding bevat een e-ticket Dagretour van NS, geldig op maandag t/m vrijdag na 9.00 uur, in het weekend de hele dag
  • Let op: de e-ticket Dagretour van NS is niet geldig in treinen van Arriva, Connexxion, Veolia en Syntus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten