woensdag 13 juni 2012

Biologsiche Kortingsdeal van Vandaag: Vijf biologische wijnen

Biologische Wijndeal van de Dag

www.duurzaamvoorminder.nl

Biologische Wijndeal van de Dag
  Aanbieding !
35,00 €
  1. Pure Rose

    Pure Rosé 2009

    Normale prijs: € 6,79
    Nu met korting! - Een droge biologische rosé uit de Languedoc, Frankrijk. Fruitige, aromatische en soepele wijn die past bij zomerse picknicks en daagjes op het strand. Schroefdopje is in de zin ook wel handig. Het is een mix van Tempranillo, Syrah, Cinsault en Cabernet Sauvignon. In Zuid-Frankrijk doen ze daar niet zo moeilijk over. Gewoon alles door elkaar mikken wat je lekker lijkt. Het resultaat is deze vrolijke allemansvriend.
  2. Stellar Organics Extra Dry “Vonkelwijn”

    Stellar Organics Extra Dry “Vonkelwijn”

    Normale prijs: € 9,95
    Nu met korting! - Mooie verfrissende bubbelwijn voor weinig geld. Licht geelgroen van kleur met fijne mousse. Ruikt naar groene appels en een beetje grassig en heeft ook duidelijke toastgeuren. Smaakt ook frisgroen: de karakteristieken van de Chenin Blanc en Sauvignon Blanc komen duidelijk naar voren. “Extry dry” volgens het etiket. En droog is ‘ie, maar we ontwaarden ook een aangenaam klein zoetje.
  3. Coyam Emiliana

    Coyam Emiliana

    Normale prijs: € 17,95
    Nu met korting! - Een unieke biodynamische wijn gemaakt van maar liefst zes soorten druiven: Syrah, Cabernet Sauvignon, Carmenére, Merlot en een klein beetje Petit Verdot en Mourvedre. Handgeplukt en 13 maanden gerijpt op eikenhout. ’t Zal je niet verbazen dat je een beetje hout proeft, maar het vele rijpe en sappige fruit geeft mooi tegenwicht. Complexe jongen, maar o zo mooi.
  4. Lautaro Sauvignon Blanc

    Lautaro Sauvignon Blanc

    Normale prijs: € 6,75
    Nu met korting! - Deze knisperende Lautaro Sauvignon Blanc uit Chili is bijzonder verfrissend. Groene tonen, citrus en mooie lange afdronk. Jummie. Dat vind wijnjournalist Harold Hamersma ook, die deze witte Lautaro evenals de rode een plekje gunde in zijn Grote Hamersma.
  5. Pizzolato Prosecco Violette Frizzante (halve fles)

    Pizzolato Prosecco Violette Frizzante (halve fles)

    Normale prijs: € 4,50
    Nu met korting! - Deze biologische rosé prosecco geurt en smaakt zachtjes naar aardbeien en appel. Heeft een zachte mousse zoals het een frizzante betaamd. Het fruit houdt de zuren mooi in balans. Droog en knisperend, met lange afdronk. Goed koud drinken als aperitief, bij een zomerse lunch, lichte vis en salades.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten