zondag 27 mei 2012

Duurzame Pinksterdeal: Met de trein naar Dierenpark Emmen

Duurzame Deal van Vandaag

www.duurzaamvoorminder.nl

Duurzame Deal van de vandaag
Met de trein naar dierenpark Emmen
  Aanbieding !
25,00 €
Dierenpark Emmen is de mooiste dierentuin van Nederland. Voor de dieren en voor jou. Door de natuurgetrouwe verblijven ben je écht heel dicht bij de dieren. Dat maakt het extra spannend.
Bijzonder zijn de grote natuurlijke groepen. Een kudde van maar liefst 13 olifanten, een kolonie van 130 Humboldt-pinguïns, een school van 140 piranha’s en 125 mantelbavianen. Allemaal voorbeelden van aantallen dieren in een groep, die nergens in Europa te vinden zijn, behalve in Dierenpark Emmen. Dankzij het leven in een natuurlijke groep gaan olifantjes ravotten, impala’s sierlijke sprongen maken en bavianen ruziën, net als in het wild en daar is het Dierenpark Emmen om te doen.

Inclusief:

NS e-ticket Dagretour 2e klas of Railrunner, entreebewijs voor Dierenpark Emmen.
De tickets zijn te gebruiken in de periode 1 februari t/m 31 maart 2012. Kijk voor aanvullende voorwaarden onder het tabblad “voorwaarden”.

Exclusief:

Toegangsbewijs Dierenpark Emmen voor 1 volwassene (voor kinderen vanaf 3 jaar 20 euro), op vertoon van het e-ticket). De e-ticket Dagretour van NS is enkel geldig in treinen van NS, niet in treinen van Veolia, Arriva, Connexxion en Syntus. Vervoer vanaf het station tot de locatie van het uitje is niet inbegrepen. Kijk onder het kopje "Bereikbaarheid per OV" voor meer informatie en raadpleeg voorafgaand aan de reis ns.nl of ov9292.nl.

Openingstijden:

Vanaf 18 februari dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. Zie voor openingstijden dierenparkemmen.nl.

Bereikbaarheid per OV:

Dierenpark Emmen ligt op 15 minuten lopen van Station Emmen. Vanaf station Emmen kan je ook met de bus (lijn 1 en 2) naar station Markt of de halte aan de Weerdingerstraat reizen (2 haltes), vanaf hier is het nog maar 100 meter tot aan de ingang van Dierenpark Emmen; locatie centrum.

Voorwaarden

  • De tickets zijn te gebruiken t/m 30 juni 2012
  • Actie geldt tegen inlevering van coupon aan de kassa
  • Maximaal 1 persoon per ticket
  • Niet geldig in combinatie met andere acties/aanbiedingen of voor geld inwisselbaar
  • Deze aanbieding bevat een e-ticket Dagretour van NS, geldig op maandag t/m vrijdag na 9.00 uur, in het weekend de hele dag
  • Let op: de e-ticket Dagretour van NS is niet geldig in treinen van Arriva, Connexxion, Veolia en Syntus



Geen opmerkingen:

Een reactie posten