zondag 15 februari 2015

Duurzame Deal van 16 februari 2015: Eco B&B Belgie

Duurzame Deal van 16 februari 2015:  Eco B&B Belgie
Bestel direct op www.duurzaamvoorminder.nl

Duurzame Deal van de Dag:  Eco B&B Belgie
Aanbieding! 180,90 €
270,00 €
(prijs verlaagd met 33 %)

B&B Eco Domaine Le Fond de Vedeur ligt op nog geen 400 meter van het pittoreske stadje Durbuy. Het bijzondere landhuis is omgeven door een landgoed van ongeveer 8 hectare, waardoor je geniet van een uitgestrekt uitzicht over groene bossen en heuvels. Verken de kleinste stad ter wereld of ga kajakken op de rivier de Ourthe.

Het landhuis van Eco Domaine Le Fond de Vedeur is geheel ingericht in klassieke stijl. Waan je in een andere wereld en geniet ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds van gastronomische maaltijden. Alle gerechten zijn bereid met regionale en Belgische specialiteiten. Zomers geniet je op het ruime terras van het zonnetje, terwijl je uitkijkt over Ardense bossen en heuvels. In de winter kruip je voor de openhaard, waar je gezellig opwarmt met een warme chocolademelk. Trek je dan terug in jouw ruime kamer en kijk nog even naar de televisie of surf over de gratis Wi-Fi. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met bad of douche en toilet.

Vanaf Eco Domaine Le Fond de Vedeur loop je binnen een paar minuten naar het Middeleeuwse stadje Durbuy, dat bekend staat als de kleinste stad ter wereld. Wandel hier door de oude straatjes en bewonder historische gebouwen. Maar geniet ook van de Ardense natuur: ga wandelen door het Parc des Topiaires of kajakken in de rivier de Ourthe. Tevens is het Labyrint van Durbuy zeker een bezoek waard. In dit attractiepark verdwaal je urenlang in een doolhof van mais. Zijn de kinderen mee? Zij doen mee met de kinderactiviteiten, waarbij ze het minilabyrint verkennen.

Verblijf tussen 17 februari en 1 maart 2015 met 2 perrsonen drie nachten inclusief ontbijt. Exclusief boekingskostyen (15 euro) en toeristenbelkasting (1 euro pppn).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten