vrijdag 15 augustus 2014

Duurzame Deal v/h Weekend: Ortisan Darmtransit

Duurzame Deal van 16 en 17 augustus 2014: Ortisan Darmtransit

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

Aanbieding !
5,97 €
9,95 €
(prijs verlaagd met 40 %)
Deze vruchtenblokje zijn rijk aan vezels. Ze combineren de effecten van senna die de darmtransit versnelt en vijgen die de darmfunctie verbeteren.
‘s Avonds ½ blokje innemen samen met een groot glas water. Verhogen tot 1 blokje indien nodig. Niet geven aan kinderen onder de 12 jaar, niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding zonder medisch advies. Geen langdurig gebruik zonder het advies van een specialist. Er wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding noch van een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor vegetariĆ«rs.
Droog en beschut tegen warmte bewaren. Omwille van het gebruik van natuurlijke ingrediƫnten, kunnen de kleur, geur en smaak van dit product variaties vertonen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit noch op de werkzaamheid. Beschikbaar in een verpakking met 24 blokjes

Vijgen (Ficus carica L. – 7280 mg/blokje), glycerine, poeder van sennablaadjes (Cassia angustifolia Vahl. – 720 mg/blokje), lactose, tamarindepulp (Tamarindus indica L. –250 mg/blokje), natuurlijk sinaasappel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten