maandag 2 juni 2014

Duurzame Deal van de Dag: 3 nachten met 4 personen bij de biologische boer

Duurzame Deal van 3 juni 2014: 3 nachten kamperen bij de biologische boer

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

 Aanbieding !
197,40 €
329,00 €
(prijs verlaagd met 40 %)
  • Kindvriendelijke, natuurlijke familiecamping op werkende biologische boerderij.
  • Verblijf in een aangename en sfeervolle Safaritent voor 4 personen
  • Kinderen leren spelenderwijs het boerenleven kennen
  • Boerderijdieren verzorgen, hutten bouwen, zwemmen of lekker niks doen

FarmCamps De Boderie is een kleinschalige, biologische kippenboerderij vlakbij het pittoreske Ootmarsum in Noordoost Twente. Hier runnen boer Gerrit en boerin Thea en hun 4 kinderen, met veel passie hun bedrijf. Ooit begonnen zij met een melkveebedrijf, maar in de loop van de jaren hebben zij zich volledig toegelegd op biologische leghennen.
Op hun erf kom je mooie witte leghennen tegen die heerlijk buiten scharrelen. De geitjes, ezels, konijnen en poezen mag  je verzorgen en vertroetelen.
Daarnaast kun je hier snoepen van de lekkerste eitjes van heel Twente, allerlei huisgemaakte producten, een Twentea (een high tea), biologische snacks of pannenkoeken in de zitruimte in de boerderijwinkel. Boerin Thea runt een compleet Biologische streekwinkel met vele dagverse producten.
Op de kippenboerderij kunnen de kids naar hartenlust spelen en mogen ze boer Gerrit meehelpen op zijn boerderij. Ga samen eitjes rapen, sorteren en stempelen. Leef je uit op de Freestyler skelterbaan of duik de timmerschuur in om samen met boer Gerrit allerlei leuke dingen van hout te maken.
Boer Gerrit en boerin Thea willen graag hun passie voor hun vak, biologisch boeren, overbrengen aan de jonge gezinnen van Nederland. Er is geen één andere kippenboerderij waar je de boer zó mee kan helpen als bij FarmCamps De Boderie. FarmCamps De Boderie heeft vrijwel het gehele productieproces in huis, waardoor je alles leert over de wereld van biologische kippen. Boer Gerrit en Thea hopen jullie snel te mogen verwelkomen in hun biologisch eierparadijs waar jullie kunnen genieten van de warme Twentse gastvrijheid.

Prijs geldt voor safaritent voor 4 personen met gas, elektriciteit en toilet, aankomst 13 of 27 juni 2014.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten