donderdag 24 april 2014

Duurzame Deal van de Dag: Bitterstern kruidenelixer

Duurzame Deal van 25 april 2014: Bitterstern kruidenelixer

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

Aanbieding !
9,22 €
20,50 €
(prijs verlaagd met 55 %)

Bitterstern is een krachtig elixer van maar liefst 18 geneeskundige kruiden. Het is werkzaam op de spijsvertering en is efficiënt bij infecties, vergiftigingen en ondersteunt de behandeling van schimmelaandoeningen. Het werkt tevens stabiliserend op de meridianen. Meridianen zijn energiebanen van het lichaam volgens de Chinese geneeskunde. 
Bitterstern heeft als voornaamste toepassing het verhelpen van spijsverteringsproblemen. Dit krachtig elixer stabiliseert en normaliseert de maagzuurproductie, het activeert de afscheidingen van de alvleesklier en van de gal. Symptomen als zure smaak in de mond, mondgeur, winderigheid, diarree en verstopping worden tegengegaan bij het gebruik van Bitterstern.
Verder is Bitterstern uiterste effectief bij infecties en klachten veroorzaakt door parasieten in het lichaam. De aanwezige bitterstoffen in dit product maken tevens onontbeerlijke reserves van basen aan. Basen zijn nodig om zuren in uw weefsel af te breken en uit het lichaam ter verwijderen. De in uw lichaam aanwezige mineraalstoffen worden bij dit proces gespaard waardoor uw natuurlijke balans in tact blijft.

Dosering: meermaals per dag 3-5 druppels in een glas water innemen.
. Ingrediënten: alsem, engelwortel, bittere sinaasappel, kalmoes, kardemom, komijn, kruidnagel, kaneel, koriander, venkel, laos, gele gentiaan, lavendel, marjolein, duizendblad, paardebloem, zedoary, gember, water, alcohol 59% vol


Geen opmerkingen:

Een reactie posten