woensdag 1 januari 2014

Duurzame Deal van de Dag: 2,5 uur Ecoschoonmaker thuis

Duurzame Deal van 2 januari 2014: 2,5 uur Ecoschoonmaker thuis

Bestel vandaag op www.DuurzaamVoorMinder.nl

  Aanbieding !
32,50 €
65,00 €
(prijs verlaagd met 50 %)
Begin het nieuwe jaar goed met de grote schoonmaak.
De Ecofabulous schoonmakers werken alleen met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Aan professionele schoonmaakmiddelen worden hoge eisen gesteld. Zowel op het gebied van hygiëne als aan het zichtbare resultaat. Gelukkig wordt er steeds vaker óók aan het milieu gedacht, met het oog op een gezonde toekomst.
Daarom is er gekozen voor producten die al jaren innovatief zijn in reinigings- en hygiënesystemen. Moderne producten met een prettige geur, die in alle opzichten rekening houden met het milieu. Waaronder een lijn met ecologische en biologisch afbreekbare reinigingsproducten. Omdat deze ecologisch, economisch en sociaal verantwoord geproduceerd worden. Bovendien zijn deze producten mens- en diervriendelijk en niet getest op dieren. En wat zeker van belang is: deze producten hebben het ECOLABEL, het milieukeur van de Europese Unie.
De ecoschoonmaker (m/v) maakt 2,5 uur bij u thuis of op kantoor schoon en doet alle voorkomende werkzaamheden die geen specialistische apparatuur vergen. Denk aan: stoffen, vegen, ramen lappen binnen en/of buiten mits bereikbaar zonder ladder of hoogwerker, wassen, afwassen, poetsen, matten kloppen, toilet reinigen, kelder/zolder opruimen....Vantevoren wordt er een schatting gemaakt wat de mogelijkheden zijn in 2,5 uur. Meer tijd nodig?  Het is toegestaan meer vouchers te bestellen.
Inlcusief reinigingsmiddelen en materialen, exclusief reiskosten van en naar Leersum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten