vrijdag 6 december 2013

Duurzame Deal v.h. Weekend: Weekje Biohotel Oostenrijk

Duurzame Deal van 7 en 8 december: Weekje Biohotel Oostenrijk

Bestel vandaag op www.DuurzaamVoorMinder.nl

Aanbieding !
240,00 €
400,00 €
(prijs verlaagd met 40 %)
Het label "BioHotels" garandeert de gasten ecologisch hoogwaardige vakantie. Energie-efficiënte gebouwen, een biologische keuken en biologisch efficiënt afvalbeheer.
Er wordt voornamelijk met ingrediënten uit de regio gekookt. Chemische en genetische manipulatie zijn taboe. Voorwaarde voor het dragen van het label “Bio-Hotel” is de certificering volgens de EU-biologische verordening en voortdurende inspecties.
De boeking betreft een appartement op een biologische wijnboerderij van 66 m2 op de begane grond met 2 aparte slaapkamers, woonkamer met open haard, bijkeuken, hal, badkamer, toilet, geoliede houten vloeren in de leefruimte, TV / SAT / mobiel internet, alle meubels en textiel van de "Green Earth". Grote houten terrassen vanuit de keuken en vanuit de slaapkamer.
U vindt de biologische wijngaard in het dorp Castle Hill , in de buurt van de Sloveense grens en omgeven door groen. Rust en ontspanning zijn een essentieel criterium van de gasten , maar ook wandelen door het wijnland en het genot van goede wijn en lekker eten zijn belangrijk.In het op zonne-energie verwarmd zwembad ontspannen de gasten zich en genieten in de middag van koffie en cake vóór een gezellig diner bij kaarslicht . Het landgoed biedt sinds jaar en dag een ​​100 % biologisch assortiment, brood wordt zelf gebakken en het fruit komt uit eigen boomgaard . Een rondleiding over het landgoed behoort tot de mogelijkgheden. De kamer is voorzien van een balkon en  ingericht met natuurlijke materialen zoals geoliede houten vloeren en eco - textiel en is volledig ingericht met meubilair van de " Green Earth ".
Aankomst op een vrijdag voor 5 overnachtingen op basis van een 2-persoonskamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten