maandag 14 oktober 2013

Duurzame Deal van de Dag: Minerale make up workshop

Duurzame Deal van de Dag: Leren omgaan met minerale make up

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

 Aanbieding !
19,52 €
92,95 €
(prijs verlaagd met 79 %)
Minerale make up is lichter, bevat geen chemische ingrediënten, is milieuvriendelijk en ziet er natuurlijk uit op de huid. Deze make up bevat enkel pure, verbrijzelde mineralen en is dan ook 100% natuurlijk. De make-up bevat geen toegevoegde chemicaliën en is dus vrij van kleur- en geurstoffen en andere ingrediënten die allergieën kunnen veroorzaken. Bovendien is minerale make-up milieuvriendelijk doordat de stoffen die worden gebruikt van nature veel voorkomen en veilig zijn.
De gezuiverde mineralen zijn ontworpen om de huid te verzachten en bevatten een natuurlijk SPF 15, dat het gezicht tegen schadelijke UV-stralen zal beschermen. De poeders zorgen voor een egale, stralende huid zonder de poriën te verstoppen. Zink en titaniumdioxide zorgen juist voor het verzachten van irritaties! Ook mengt de minerale make-up zich mooi met de natuurlijke oliën van de huid waardoor je een egaal, maar natuurlijk gezicht krijgt.
Alle ingrediënten in minerale make-up worden verkregen uit de natuur. Zo zitten er ijzeroxides in om voor de perfecte kleur te zorgen, mica poeders voor wat glinstering en een stralende gloed, en titaniumdioxides en zinkoxides die als SPF dienen.
Omdat het toch een ander soort make up is dan de traditionele poeders en creme foundations, moet je het op een bepaalde manier aanbrengen. Dit heet swirl-and-buff.
Deze techniek wordt je aangeleerd in een 90 minuten durende workshop bij Annes concept voor Mooi in Amsterdam. De voucher is geldig op basis van beschikbaarheid maandagen t/m zaterdagen en er moet vooraf worden gereserveerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten