maandag 10 juni 2013

Duurzame Deal van de Dag: Ticket Dance to make a difference

Duurzame Deal van 11 juni 2013: Ticket Dance to make a difference

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

Aanbieding !
8,25 €
15,00 €
(prijs verlaagd met 45 %)
Is er een betere manier om je zomer te beginnen dan met positieve energie en feesten ter ondersteuning van een goed doel? Op 21 juni brengt de Amnesty International Studentgroup Amsterdam brengt Housing for housing, een Benefit dance party voor Chicoco Radio.

Chicoco Radio is een project gesteund door Amnesty International Nederland. Het doel is het opzetten van een radiostation in Port Harcourt, Nigeria. Burgers van Port Harcourt leven onder constante dreiging van politiegeweld en gedwongen uitzettingen. Dit betekent dat er soms van de ene op de andere dag, honderden gezinnen zijn gedwongen hun huizen te verlaten. Chicoco Radio hoopt om aandacht te vragen voor de huidige onrechtvaardigheden in de regio. Tegelijkertijd hoopt het radiostation aan de leden van de gemeenschap in de gelegenheid om hun talenten te ontwikkelen en zal functioneren als een positief middel voor de regio Port Harcourt. Chicoco Radio zal de burgers van Port Harcourt de stem die ze zo hard nodig hebben.
Alle winsten van de dance party zullen worden gedoneerd aan Chicoco Radio.
Dance to make a difference!

Line-up:
Bas Amro, Koen Lebens. No Reset, Hubert Kirchner, Anton Kuertz

De Duurzame Deal van vandaag omvat 1 ticket voor 21 juni in de Sugar Factory Amsterdam voor 23-5 uur.
Aan- of afmelden mailinglist: unsubscribe from this list | update subscription preferences of  login op www.duurzaamvoorminder.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten