woensdag 24 april 2013

Fair Trade Deal van de Dag: Geluksarmband Brazilië

Fair Trade Deal van 25 april 2013: Geluksarmband Brazilië

Bestel vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

Aanbieding !
3,97 €
7,95 €
(prijs verlaagd met 50 %)
Op deze armband bekleed met bonfim lint staat de tekst `Lembrança do Senhor do Bonfim de Bahia`, wat betekent: souvenir van de Heer van Bahia van de goede afloop.
Even buiten de stad Salvador in Brazilie staat de Bonfim kerk. Volgens de traditie moet je de berg waar deze kerk op staat in gebed oplopen. Vlak voor de kerk kom je iemand tegen die je een lintje aanbied en een gebed uitspreekt gecombineerd met een Afrikaans ritueel. Het lintje wordt om je pols gebonden en er worden drie knopen gemaakt. Bij iedere knoop mag je een wens doen. Daarna krijg je nog een ander lintje. Het is de bedoeling dat je deze aan de kerk of aan het hek van de kerk bindt. Ook hierbij maak je drie knopen waarbij je bij iedere knoop je wens weer uitspreekt.
Het verhaal gaat dat als (na verloop van tijd) jouw bandje afvalt, je wensen in vervulling zijn gegaan. Op datzelfde moment is ook het bandje aan de kerkpoort losgeraakt...
Natuurlijk hoef je niet perse naar Brazilie om drie wensen te mogen doen. Het is ook erg leuk om een lintje bij een vriend of vriendin om te binden en hem of haar drie wensen te laten doen.
Keuze uit twee kleuren: rose voor vriendschap/romantiek of rood voor passie/kracht.

Aan- of afmelden mailinglist: unsubscribe from this list | update subscription preferences
of  login op www.duurzaamvoorminder.nl    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten