zondag 27 januari 2013

Duurzame Deal van de Dag: Dagje Baarn incl trein voor 2 personen

Duurzame Deal van 28 januari 2013: Dagje Baarn incl trein 2 personen

Bestel deze Deal vandaag op www.duurzaamvoorminder.nl

  Aanbieding !
69,00 €
NS e-ticket Dagretour 2e klas en voucher voor entree Paleis Soestdijk voor 2 personen, expositie Escher en Catalogus Escher. Boerderijrondeliding door Hoeve Ravenstein,  met respect voor mens, dier en de natuur. 
De tickets zijn te gebruiken t/m 28 februari 2013.
Het paleisbezoek voert vooral door het officiƫle en eveneens oudste gedeelte van het paleis: de representatieve stijlkamers. De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven. Paleis Soestdijk presenteert de exclusieve tentoonstelling: M.C. Escher, Wandelingen in de Tijd. Van Italiƫ naar Baarn.
Op landgoed Groeneveld, midden in de Baarnse bossen, vindt u Hoeve Ravenstein. Deze Hoeve is sinds 1766 onlosmakelijk met het landgoed verbonden. Vanaf 2011 is de hoeve geopend voor publiek op het landgoed Groeneveld. De missie is om hier te boeren met respect voor mens, dier en de natuur. Hoeve Ravenstein is een plaats waar iedereen welkom is om te genieten van het eeuwenoude pure boerenleven.
Dagretour NS is enkel geldig in treinen van NS. Vervoer vanaf het station tot de locatie van de uitjes is niet inbegrepen. 

  Aan- of afmelden mailinglist: unsubscribe from this list | update subscription preferences
of  login op www.duurzaamvoorminder.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten