dinsdag 17 januari 2012

Win een Dopper

WIN: 3 x een unieke rode Dopper

win-rode-dopperHeb jij al een Dopper? De Dopper is het duurzame waterflesje, dat je steeds weer opnieuw kunt gebruiken. Wij zijn echte Dopper fans, en gaan nergens naartoe zonder een Dopper in onze tas.
De Dopper is verkrijgbaar in de kleuren blauw, wit en roze, maar alléén bij EcoGoodies kun je nu een unieke rode Dopper winnen! We mogen er 3 weggeven!
Doe nu mee met deze leuke actie en maak kans op een van deze Doppers ter waarde van €9,95!
Dit is je enige kans op het bemachtigen van een rode Dopper, want deze zal ook in de toekomst nergens verkrijgbaar zijn. Door altijd een Dopper te gebruiken, hoef je nooit meer plastic wegwerpflesjes te gebruiken. De Dopper is duurzaam, ziet er leuk uit en kan in de vaatwasser, waardoor je de Dopper maar één keer hoeft aan te schaffen en vervolgens overal kunt gebruiken.
Ben je onderweg en weet je even niet waar je je Dopper kunt bijvullen? Bekijk dan de watertappunten kaart op de site van de Dopper. Je kunt ook zelf een watertappunt toevoegen.

  Refresh Captcha  
 
Door mee te doen ontvang je automatisch de Ecogoodies nieuwsbrief met leuke nieuwtjes en acties. Je kan je hiervoor altijd weer afmelden. Je e-mailadres is veilig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten