Bestel snel op www.duurzaamvoorminder.nl
De
laatste berggorilla’s leven in het Virunga Nationale Park in Oost
Congo. Om de aantasting van hun leefgebied door de mens tegen te gaan
is cacao aangeplant aan de rand van het park. De cacao voorziet de
bewoners van extra inkomen zodat ze niet het leefgebied van de gorilla’s
bedreigen.
De ‘Gorilla bar’ melk bevat 37% cacaobonen, 30% melkpoeder, 23% suiker en 10% cacaoboter. Alle ingredienten zijn van biologische teelt afkomstig. De reep weegt 90 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt. Deze chocolade is een versproduct. De reep is ruim een half jaar houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. Simpelweg omdat de smaak dan beter is. Deze chocolade bevat gegarandeerd geen (sporen van) pinda’s of noten. Het pakket omvat 5 repen van elk 90 gram.
De ‘Gorilla bar’ melk bevat 37% cacaobonen, 30% melkpoeder, 23% suiker en 10% cacaoboter. Alle ingredienten zijn van biologische teelt afkomstig. De reep weegt 90 gram en is verpakt in vetvrij papier bedrukt met bio-inkt. Deze chocolade is een versproduct. De reep is ruim een half jaar houdbaar maar wij adviseren de reep binnen 3 maanden op te eten. Simpelweg omdat de smaak dan beter is. Deze chocolade bevat gegarandeerd geen (sporen van) pinda’s of noten. Het pakket omvat 5 repen van elk 90 gram.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten